Confidències   Entrevista a Ander Mirambell 02/03/2014 59:49

Ander Mirambell és el primer i, de moment, únic pilot de Skeleton espanyol olímpic. Acaba de participar als Jocs d'Hivern de Sotxi, les seves segones Olimpíades, i ja pensa en les pròximes, les de Pyeongchang 2018. 4 anys per endavant per entrenar-se en un esport difícil de practicar al nostre país, per la falta d'instal.lacions i de recursos, i de buscar suports oficials i de firmes comercials que l'esponsoritzin.

Quan no està sobre el trineu, l'Ander busca qualsevol feina per poder mantenir-se tot l'any. Tot i les dificultats, no perd mai el somriure ni la il.lusió. La mateixa il.lusió que el va portar a l'Skeleton, fa ja 9 anys, amb ratlladors de formatge a les seves sabatilles d'atletisme.

L'Ander ens confessa que a l'Skeleton "estàs sempre a la línea entre la locura i la cordura: si fas massa el boig, acabes a l'hospital; i si ets massa tranquil i ho fas tot correcte, no fas bons temps. Has de buscar l'equilibri".

El secret de l'Ander és no rendir-se mai davant les dificultats i lluitar pels somnis, com el seu de ser olímpic. El seu lema és: "És permès caure, però obligatori aixecar-se". I la seva filosofia: viure intensament, gaudir de la vida, assaborir el que aconsegueixes i no pensar en les renúncies, perquè tot esforç té la seva recompensa.

Confidències
Más opciones