Cataluña Informativos   Edició Migdia - 21 setembre 2020 21/09/2020 50:00


El vicepresident del govern i líder d'Esquerra Republicana, Pere Aragonès, ha defensat l'amnistia com la solució al problema polític català, però s'ha obert a la possiblitat de donar suport a una reforma del codi penal que suposi la modificació del delicte de sedició. Per a Pere Aragonés només seria una solució parcial.

En les darreres 24 hores de nou quasi un miler de nous positius. 989 dels quals 949 confirmats per PCR i s'han registrat 11 noves defuncions. Hi ha 34 ingressos hospitalaris més, fins a un total de 788 persones ingressades, de les quals 134 a les unitats de cures intensives, 10 més que ahir. Puja gairebé 6 punts el risc de rebrot i la velocitat de transmissió arriba a la barrera de l'1.

Experts en sanitat han presentat avui al govern un document amb mesures per transformar el sistema sanitari públic de salut.
Una inversió de 5mil milions en 5 anys, una major integració del model assistencial, més recerca i innovació són algunes de les propostes.

Concentració dels MIR davant del departament de salut en el primer dels tres dies de vaga per reclamar millores formatives i laborals. I Fira de Barcelona que ha recuperat l'activitat presencial amb el Saló d'Ocupació i el Biz-Barcelona. Ambdós salons compten amb estrictes mesures anticovid. Des d'avui i fins dimecres, esperen aplegar fins a 10 mil visitants.

Cataluña Informativos
Más opciones