www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Edició matí Girona-17 de juny de 2019

Edició matí Girona-Torra diu que el pacte de Junts per Catalunya amb el PSC a Santa Coloma de Farners era inacceptable

17 jun 2019

 Avui destaquem que:

-El president de la Generalitat Quim Torra ha justificat la seva intervenció personal per foçar un pacte entre Junts per Catalunya i ERC a l'ajuntament de Santa Coloma de Farners. Diu que el pacte que havia tancat la seva formació amb el PSC era inacceptable.

-Mes de 300 persones han commemorat aquest diumenge el vint-i-cinquè aniversàri del referendum per decidir el futur de la platja de Castell, a Palamós. Diuen que va ser l'inici de la lluita per mantenir els paratges naturals que queden a la Costa Brava.

-L'augment de centres per atendre menors no acompanyats ha disparat la demanda de graduats d'educació social de la universitat de Girona. 9 de cada 10 titulats troben feina durant el primer any després d'acabar els estudis.

ver más sobre "Edició matí Girona-Torra diu que el pacte de Junts per Catalunya amb el PSC a Santa Coloma de Farners era inacceptable" ver menos sobre "Edició matí Girona-Torra diu que el pacte de Junts per Catalunya amb el PSC a Santa Coloma de Farners era inacceptable"

Los últimos 3.337 programas de Cataluña Informativos

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos