www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Edició matí Girona-18 de juny de 2019

Edició matí Girona-Tancaran una ludoteca de Girona per falta de finançament municipal

18 jun 2019

Avui destaquem que:

-La ludoteca del barri de sant Pau de Girona tancarà a finals d'aquest curs escolar perque l'associació de veins diu que és inviable sense el suport econòmic dels pressupostos participats de l'ajuntament. Aquest any s'ha endarrerit la convocatòria per finançar projectes de barri i no tenen garantits els recursos necessaris per mantenir l'equipament.

-Es constituieix a Girona una associació per evitar que el maltractament animal quedi impune. La impulsen un grup d'advocats que asseguren que plantaran cara a nivell judicial, tant per via penal com administrativa.

-El castell de Púbol presenta una exposició que revisa la relació entre Salvador Dalí i Gala per mitjà de la fotografía. La mostra inclou una seixantena d'imatges, cinc d'elles inèdites. 

ver más sobre "Edició matí Girona-Tancaran una ludoteca de Girona per falta de finançament municipal" ver menos sobre "Edició matí Girona-Tancaran una ludoteca de Girona per falta de finançament municipal"

Los últimos 3.344 programas de Cataluña Informativos

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos