www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Edició matí Girona-11 de juny de 2019

Edició matí Girona-Nou detingut pel tall del tren d'alta velocitat a Girona l'aniversàri de l'1-O

11 jun 2019

-Avui destaquem que:

-Aquest matí es previst que passi a diposició judicial un activista arrestat aquest dilluns per la seva presumpta participació en el tall de les vies de l'alta velocitat a Girona l'aniversàri de l'1 d'octubre.  Tenia pendent una ordre de detenció i els mossos d'esquadra el van localitzar mentre enganxava adhesius al palau de justicia de Girona.

-Els desnonaments han baixat un 10% a les comarques gironines durant el primer trimestre de l'any. Entre gener i març se'n van comptabilitzar 510 enfront als 570 del mateix periode de 2018.

-L'associacio catalana d'innovació del sector càrni porcí, Innovacc, treballa per reduir el plàstic dels envasos dels seus productes. Aquest dilluns han celebrat la seva assamblea general a Olot.

ver más sobre "Edició matí Girona-Nou detingut pel tall del tren d'alta velocitat a Girona l'aniversàri de l'1-O " ver menos sobre "Edició matí Girona-Nou detingut pel tall del tren d'alta velocitat a Girona l'aniversàri de l'1-O "

Los últimos 3.341 programas de Cataluña Informativos

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos