Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 29/07/19 1ª hora 29/07/2019 14:57

Avui es reuneix el comitè d'empresa dels treballadors de terra d'Iberia a Barcelona. Analitzarà com ha anat la vaga del cap de setmana que ha provocat la cancel.lació d'uns 140 vols i ha afectat milers de passatgers. El comitè es planteja convocar noves mobilitzacions si la direcció d'Iberia no s'avé a estudiar mesures que permetin reduir la temporalitat de la plantilla actual i contractar més personal.

L'Ajuntament de Barcelona demana una reunió d'urgència als Mossos d'Esquadra per tractar sobre la manca de seguretat al Port Olímpic, on en els últims mesos s'hi han registrat diversos incidents greus, l'últim la matinada de diumenge quan un home moria arran d'una baralla davant d'un local d'oci.

El debat polític encara centrat en la investidura fallida de Pedro Sánchez la nova líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, diu que no facilitaran la investidura del líder socialista.

De les últimes hores parlem també de la mort de dos banyistes al litoral català i en clau de previsions, el conseller de Territori, Damià Calvet reuneix avui diferents administracions per tractar sobre la decisió de la Comissió Europea de denunciar a Espanya pels elevats índex de contaminació de nuclis urbans com Barcelona i parts de la seva àrea metropolitana.
 

Cataluña Informativos
Más opciones