Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 27/08/19 - 2ª hora 27/08/2019 14:52

Nova reunió de mediació entre els treballadors de terra d'Iberia a Barcelona i la direcció de l'empresa. Busquen evitar dues noves jornades de vaga a l'aeroport del Prat divendres i dissabte d'aquesta setmana. De seguida en parlem, d'aquesta i de la resta de vagues previstes per les properes setmanes.

Parlem dels mòduls pre-fabricats a partir de contenidors marítims reciclats i que serviran per allotjar a Barcelona de forma temporal families en situació de vulnerabilitat.

També a la capital catalana avui recupera la normalitat la platja de Sant Sebastià un cop explosionada la bomba de 1936 que es va trobar diumenge.

En plana cultural la Generalitat i l'Ajuntament de l'Escala acorden impulsar el conjunt històric. Mentre al jaciment de Capellades s'han trobat motlles de fusta de les comunitats que hi van viure fa 60mil anys.

La cantant catalana Rosalía és la primera cantant de l'Estat que guanya un premi de la MTV, de fet n'ha guanyat dos al millor video llatí i a la millor coreografia pel seu tema "Con Altura".

En clau esportiva el Barça inaugura avui a l'estadi Johan Cruyff a la ciutat esportiva Joan Gamper. Mentre l'Espanyol presenta avui el seu setè fitxatge el davanter argentí Jonatha Calleri.
 

Cataluña Informativos
Más opciones