Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 25/06/19 25/06/2019 14:50

Torna a Barcelona el gruix de voluntàries que integraven l'expedició solidària que es va accidentar dissabte a Costa d'Ivori. S'espera que arribin a la capital catalana cap el migdia. El cos de Teresa Roldán, la monitora morta en l'accident també és previst que sigui repatriat aquest dimarts.

Els líders independentistes presos tornen a centres penitenciaris catalans un cop acabat el judici del procés i a l'espera de la sentència. Junqueras, Romeva, Rull, Turull, Forn, Sánchez i Cuixart aniran a la presó de Lledoners, Carme Forcadell anirà a la centre de Mas d'Enric i Dolors Bassa a la presó de Puig de les Basses.

La Mesa del Parlament decideix avui si admet a tràmit una iniciativa legislativa popular que declara la independència. Si l'admet s'obrirà el termini per a què el grup promotor reculli les 50.000 signatures necessàries per a què la proposició es pugui debatre al Parlament.

Els Mossos d'Esquadra investiguen dues denuncies per abusos sexuals a menors durant la nit de Sant Joan.

En plana esportiva Denis Suárez confirma que deixa el Barça aquest estiu i Pedro Martínez serà el nou entrenador del Manresa, un equip que coneix bé perquè ja l'ha entrenat en dues ocasions anteriors.
 

Cataluña Informativos
Más opciones