Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 24/04/19 24/04/2019 14:58

"El fill de l'italià" de Rafel Nadal i "Lo mejor de ir es volver" d'Albert Espinosa són els títols més venuts en ficció catalana i castellana respectivament aquest Sant Jordi. En no ficció les vendes les han encapçalat "Contes des de la pressó" d'Oriol Junqueras, en català" i "Y ahí lo dejo" de Gonzalo Boye en castellà. Els llibreters confien en haver igualat la facturació de l'any passat tot i que per saber-ho hauran de sumar les vendes del 23 d'abril i les vendes avançades durant la Setmana Santa.

El president de la Generalitat, Quim Torra, aprofita el missatge institucional de Sant Jordi per demanar una mediació internacional en el conflicte polític entre Catalunya i l'Estat. El ministre d'afers exteriors, Josep Borrell, diu que Torra va a "pinyó fixe" tot i que ningú a l'exterior li fa cas. 

Repassem els ultims missatges de la campanya electoral de les legislatives del 28A. Repassem també el què ha donat de sí l'ultima sessió del judici del procés on els ex consellers Jordi Baiget, Meritxell Ruiz i Jordi Jané han explicat perquè van deixar el govern mesos abans de l'octubre de 2017. En plana esportiva el Barça guanya a l'Alabè per 0 a 2 en partit de Lliga i pot proclamar-se campió d'aquesta competició si l'Atlètic de Madrid perd avui contra el València.

Cataluña Informativos
Más opciones