Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 21/06/19 21/06/2019 14:56

Estrenem l'estiu i comença un cap de setmana llarg amb motiu de la revetlla de Sant Joan. Les previsions meteorològiques alerten de risc extrem d'incendis forestals, per altes temperatures, baixa humitat i fort vent. El conseller d'interior, Miquel Buch, demana extremar la prudència.

Un macrooperatiu contra el tràfic de drogues al Raval acaba amb 50 persones detingudes i més de 100 identificades. En el dispostiu han participat més de 1.000 agents entre Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Urbana.

Terrassa plora la mort de Mònica Borràs, tot i que encara s'està pendent que l'autopsia confirmi que el cos localitzat a la casa que compartia amb la seva ex parella correspon efectivament al de la Mònica.L'home, que continua detingut, ha confessat en les ultimes hores haver acabat amb la vida de la dona.

L'ANC per tal de localitzar empreses compromeses amb el sobiranisme i potenciar el consum dels seus productes. La iniciativa ha rebut crítiques per part de la patronal Foment del Treball i dels grups de l'oposició. 

En clau esportiva el Barça torna a jugar-se-la a cara o creu amb el Reial Madrid en el quart partit del play off final de la lliga ACB de basket.

Cataluña Informativos
Más opciones