Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 20/06/19 20/06/2019 14:58

L'autopsia haurà de determinar la identitat i causes de la mort de la persona el cos de la qual s'ha localitzat aquest dimecres en un domicili de Terrassa on els Mossos buscaven a Mònica Borràs, una dona desapareguda l'agost de l'any passat. Els agents han detingut la seva parella per la seva pressumpta vinculació amb la desaparició.

En clau política, Manuel Valls,  anuncia que es queda a l'Ajuntament de Barcelona i carrega contra Ciutadans per pactar amb VOX i no plantejar alternatives. Ciutadans es defensa i diu que no accepta lliçons de constitucionalisme. Junts per Catalunya intenta reordenar el seu espai tancat el cicle electoral. Aquest dimecres s'han reunit a Waterloo els ex presidents Artur Mas i Carles Puigdemont per parlar del futur de la formació.

El jutge de l'Audiència Nacional que investiga l'anomenat cas del 3% imputa a 15 empreses per suposades comissions irregulars a Convergència Democràtica de Catalunya a canvi d'obra pública.

L'activista Roger Español diu haver identificat l'escopeter que va disparar la pilota de goma que va provocar que perdés la visió d'un ull l'ú d'octubre de 2017.

En clau esportiva el Barça es manté viu al playoff de la final de la lliga ACB, i força el quart partit contra el Reial Madrid.
 

Cataluña Informativos
Más opciones