Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 18/04/19 18/04/2019 14:50

Trànsit preveu que 350mil cotxes deixin avui l'àrea de Barcelona amb motiu de la Setmana Santa. El Servei Català de Trànsit demana especial prudència al volant. En el que portem d'any 42 persones han mort en accident de trànsit a Catalunya. Els vehicles espiells, cotxes policials de paisà, han detectat en el que portem d'any 17mil infraccions, gairebé el doble que l'any passat.

Continuem atents a la campanya que en aquesta jornada arriba a les presons. La Junta Electoral Central autortiza al candidat de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, a fer rodes de premsa des de Soto del Real. La primera serà aquest dijous. És una mesura que ja s'havia permès també per Oriol Junqueras i Raul Romeva.

Repassarem el que ha donat de sí l'ultima sessió del judici del procés per aquesta setmana. Expliquem que un informe de Parlament Europeu avisa a Carles Puigdemont de què haurà de recollir a Madrid l'acta d'eurodiputat si vol tenir immunitat parlamentària. Expliquem també que el vaixell Opem Arms es prepara per sortir rumb a les illes gregues amb ajuda humanitària, després de tres mesos bloquejat al Port de Barcelona. Se li ha permès, però, fer tasques de rescat.

En clau esportiva el Barça s'haurà d'enfrontar al Liverpool en semifinals de la Lliga de Campions.
 

Cataluña Informativos
Más opciones