Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 18/03/19 18/03/2019 15:02

Els partits polítics reuneixen les seves direccions dos dies després de la manifestació sobiranista a Madrid i a l'espera de què la Junta Electoral estudii les al.legacions presentades pel president Quim Torra a l'ordre de retirar llaços grocs i estelades dels edificis de la Generalitat. Repassem els darrers missatges de pre-campanya amb el focus posat en la situació política a Catalunya. 

L'Audiència de Barcelona revisa aquest dilluns a cinc investigats la decisió d'un jutge de Sabadell de deixar en llibertat amb càrrecs cinc dels investigats per la violació múltiple la matinada del 3 de febrer a Sabadell. Mentre a l'Audiència de Tarragona es jutja un home que està acusat d’abusar sexualment de tres menors a Deltebre l’estiu del 2016. L’acusat, que els hi feia de cangur, els deia que, si ho explicaven, els castigarien i anirien a una presó de nens. La fiscalia sol·licita 19 anys de presó.

Els transportistes tenen previst mobilitzar-se avui dilluns a les 8 del matí pels carrers de Barcelona. Protesten per les dificultats amb què es troben per operar al port de la capital catalana. La mobilització està convocada en plena hora punta i sortirà del Port de Barcelona, passarà pel passeig de Colom, la Via Laietana, els carrers Aragó i Tarragona, la plaça Espanya, i l'avinguda Paral·lel, per acabar de nou al recinte portuari.

Cataluña Informativos
Más opciones