Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 17/07/19 2ª hora 17/07/2019 14:57

El govern busca millorar l'atenció als menors estrangers no acompanyats. La setmana vinent posarà en marxa un nou dispositiu de primera acollida a l'entorn de Collserola. El conseller de Treball i Afers Socials, Chakir el Homrani, ha convocat els alcaldes, més d'un centenar, dels municipis d'on resideixen els coneguts com a "mena".

A Manresa, els 4 detinguts per la seva pressumpta relació amb la violació d'una menor el passat cap de setmana han passat la primera nit a la presó. La jutge els ha enviat després de què compareguessin en seu judicial. Només ha declarat un d'ells i també ho ha fet la víctima. Milers de persones han sortit al carrer per donar suport a la noia.

Atents a una operació policial antidroga dels Mossos a aquesta hora i a diverses actuacions veinals per aturar desnonaments a la capital catalana.  Expliquem també que a Catalunya, 50.000 persones esperen per fer l'examen pràctic del carnet de conduir. Les autoescoles es queixen de la manca d'examinadors. I l'Hospital Vall d'Hebron posa en marxa el primer servei d'endoscopia digestiva que compta amb un robot radiològic.

Cataluña Informativos
Más opciones