Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 17/07/19 1ª hora 17/07/2019 14:59

La jutge envia a presó els quatre joves detinguts per suposadament haver violat una menor a Manresa el passat cap de setmana. Tres d'ells no han declarat. Mentre la jove ha explicat que es va negar a mantenir relacions en fins a quatre ocasions. Milers de persones s'han manifestat a Manresa en suport a la victima.

En clau política el president de la Generalitat, Quim Torra, advoca per votar no a la investidura de Pedro Sánchez si no assumeix un referèndum a Catalunya. Esquerra Republicana diu que no bloquejarà la investidura i demana al PSOE i a Unidas Podemos que tornin al diàleg. L'ANC diu que aprofitarà l'11 de setembre per exigir unitat a l'independentisme i criticar els partits pel risc de retornar a l'autonomisme.

Esquerra i Junts per Catalunya demanen al Congrés dels Diputats que investigui la relació entre l'imam de Ripoll i el CNI. Gairebé dos anys després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, tornen al centre de l'actualitat les suposades col·laboracions entre Abdelbaky Es Satty i el govern central.

Avui arrenca el SONAR+D abans de què demà comencin els concerts. El festival se celebrarà amb normalitat després de què el jutge hagi avalat que Fira Barcelona contracti terceres empreses per muntar els escenaris davant la vaga dels muntadors barcelonins.
 

Cataluña Informativos
Más opciones