Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya 17/04/19 17/04/2019 14:55

La Junta Electoral Central permet al candidat d'Esquerra Republicana al Congrés, Oriol Junqueras, fer una roda de premsa electoral des de la presó de Soto del Real per videocomferència. La JEC ha rebutjat però la seva participació a altres debats de radio i televisió que també s'havien demanat perquè pensa que dificultaria el mateniment de la seguretat a la presó. La JEC també ha rebutjat el debat a cinc que proposava ATRESMEDIA incloent-hi a Vox per la presència, precisament, d'un partit sense representació al Congrés. 

Al Suprem última sessió del judici del procés en la seva desena setmana. Es completen les declaracions d'agents de la policia nacional que van intervenir en diferents punts de votació l'1 d'octubre. Els agents que han declarat aquest dimarts han insistit en la violència de les persones concentrades en aquests punts.

Fem referència també a la cerimònia de comiat a Neus Català, símbol de la lluita antifeixista. En plana esportiva el Barça es classifica per semifinals de la Lliga de Campions, després de guanyar 3 a 0 al Manchester United, amb dos gols de Messi i un de Coutinho.

Cataluña Informativos
Más opciones