Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 16/08/19 - 2ª hora 16/08/2019 14:52

Nou apunyalament mortal a Barcelona.Un home de 47 anys ha mort de mantinada en el decurs d'una baralla al districte de Nou Barris. Els Mossos investiguen el que ja és quart apunyalament de la setmana. L'Ajuntament de Barcelona ha reconegut que la ciutat viu una crisi de seguretat.

Atents a la situació de l'Open Arms, on en les últimes hores han desembarcat per motius mèdics altres quatre migrants, dels 138 que quedaven a bord. El ministre de l'interior italià encara NO permet que el vaixell atraqui al port de l'illa italiana de Lampedusa.

Ens aturarem en els atemptats de Barcelona i Cambrils dels que aquest cap de setmana es compleixen dos anys. Anirem a Ripoll per coneixer com s'ha treballat en la convivència i la integració al municipi d'on eren la major part dels membres de la cel.lula jihadista.

En clau esportiva comença la lliga de primera divisió amb el partit que enfrontarà el Barça amb l'Athletic Club. L'Espanyol jugarà diumenge contra el Sevilla. L'Espanyol, per cert, s'ha desfet del Luzerna suís i s'ha classificat per l'ultima ronda prèvia de l'Europea League.
 

Cataluña Informativos
Más opciones