Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 16/07/19 1ª hora 16/07/2019 15:04

El conseller d'interior, Miquel Buch, compareix aquest matí davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com a investigat per pressumpta desobdiència i prevaricació per haver suposadament cedit locals per l'1 d'octubre quan era alcalde de Premià de Mar.

Mentre Esquerra i Junts per Catalunya continua marcant posicions davant una possible convocatòria electoral quan arribin les sentències del Tribunal Suprem. Esquerra considera que caldria consensuar la necessitat d'aquests comicis i Junts recorda que només el president Quim Torra té la potestat per convocar-los. 

Encara pendents de passar a disposició judicial els quatre detinguts com a pressumptes autors d'una agressió sexual en grup el passat cap de setmana a Manresa.

En clau econòmica la patronal Foment del Treball demana a l'Estat i a la Generalitat una inversió de 10.000 milions d'euros a Catalunya durant els propers 5 anys per poder acabar infraestructures que es consideren estratègiques.

El Festival Sonar està pendent de la decisió que prengui un jutge sobre el fet que Fira Barcelona hagi contractat terceres empreses per muntar les estructures aèries perquè els treballadors que s'hi encarregaven estan en vaga.
 

Cataluña Informativos
Más opciones