Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 15/07/19 1ª hora 15/07/2019 14:52

Pendents de passar a disposició judicial els quatre joves, d'entre 18 i 24 anys detinguts com a pressumptes autors d'una violació en grup a una menor, una noia de 17 anys, la matinada de diumenge a Manresa, al Bages. Els fets haurien tingut lloc en un pis, es creu que ocupat, dels centre històric de la ciutat.

De la política, el president de la Generalitat, Quim Torra, assegura que no té cap intenció de convocar eleccions quan arribin les sentències del procés. L'ex diputat d'Esquerra al Congrés, Joan Tardà, diu a Torra que abans de convocar eleccions li caldrà el consentiment del republicanisme.

Un estiu més s'ha celebrat el "Mulla't per l'Escleròsi". S'hi han sumat 650 piscines i s'han recaudat 300.000 euros que ara es destinaran a projectes per tractar de donar visibilitat a la malaltia.

En l'ambit "Angels a Amèrica" guanya el Premi Butaca a millor obra de teatre. El director, David Selvas, proposa rebutjar-lo després de la polèmica pel fet que un actor blanc va ser escollit per representar un personatge de raça negra.

I en clau esportiva, Antoine Griezmann, comença ja a excercitar-se amb el Barça.
 

Cataluña Informativos
Más opciones