Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya 15/02/2019 15/02/2019 15:04

Comencen a declarar els acusats en el judici pel procés. El primer ha estat l'ex vicepresident Oriol Junqueras, qui s'ha presentat davant el tribunal com un pres polític i defensat que res del que van fer va ser delicte. Junqueras remarcava que ni treballar per la independència de forma pafícica ni votar en referendum és delicte i que impedir per la força que la gent voti sí que ho és. Junqueras ha contestat només a la seva defensa. L'ex conseller d'Interior, Joaquim Forn, va respondre a totes les parts tret dels advocats de VOX. Forn va negar haver donat cap instrucció política als Mossos.

Avui amb l'atenció també al Palau de la Moncloa., a les 10 compareix el president Pedro Sánchez per anunciar la seva decisió sobre un avançament de les eleccions generals.

A Montblanc, a Tarragona, detinguts els pares d'un nadó d'un mes ingressat amb signes de maltractament a l'hospital. A Barcelona els treballadors del metro acusen TMB d'amagar informació relativa a la crisi de l'amiant i mantenen les aturades parcials convocades durant el Congrés de Mobils.

Cataluña Informativos
Más opciones