Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya -14/08/19 - 1ª hora 14/08/2019 15:00

El sindicat CGT ha convocat aturades parcials a RENFE, entre el migdia i les quatre de la tarda i entre les vuit del vespre fins la mitjanit, per reclamar més personal. En aquestes franges els serveis mínims garanteixen la circulació del 40% dels trens de rodalies i el 78% dels d'alta velocitat. Ambtot RENFE ha cancel.lat 325 trens. El sindicat reclama que es contracti més personal.

Mentre a l'aeroport del Prat es viu la sisena jornada de vaga indefinida dels treballadors dels filtres de seguretat. D'altra bandaels treballadors de terra d'Ibèria a Barcelona tenen previst tornar a fer vaga els dies 24, 25, 30 i 31 d'agost,en plena operació retorn de les vacances. Continuen denunciant manca de personal; demanen, entre d'altres coses, la conversió de contractes eventuals i a temps parcial en contractes a temps complert, i una millor reorganització de torns. L'empresa recorda que encara s'han de reunir la setmana vinent i diu no entendre la vaga convocada.

Els agricultors i ramaders afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre fan una marxa lenta des de Lleida fins a Barcelona per reclamar ajuts directes per part de la Generalitat.

Queden en llibertat provisional sense fiança tres homes acusats d'agredir sexualment una jove de 25 anys a Blanes. D'altra banda els Mossos d'Esquadra duen a terme dues operacions policials, d'una banda per desmantellar 4 narcopisos a Barcelona i l'altra per desmantellar una organització dedicada a robar bombones de gas freó, un gas car que serveix per omplir els aparells d'aire conedicionat.

Cataluña Informativos
Más opciones