Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 09/07/19 1ª hora 09/07/2019 11:59

Centenars de persones han elevat de nou la seva veu contra les agressions sexuals coincidint amb la declaració davant el jutge de la victima d'una violació multiple a Manresa. La noia, encara menor, ha explicat que es va sentir intimidada perquè els agressors duien una pistola.

Al Masnou també mobilització, contra l'atac adreçat al centre on viuen els menors estrangers no acompanyats després de l'intent de violació d'una noia per part d'un d'aquests menors. Mobilització per condemnar aquesta agressió però per demanar que no es criminalitzi els nois.

En clau política, els socis de govern, Junts per Catalunya i Esquerra Republicana estàn inmersos en una crisi profunda a compte del pacte entre JxCat i el PSC per governar conjuntament la Diputació de Barcelona. Una decisió que ha aixecat malestar en els republicans. Demanen a Junts que trenquin amb el PSC i pactin amb ells, fins i tot oferint-los la presidència. Junts demana al seu torn que els republicans es neguen a revertir els pactes municipals tancats amb els socialistes i diu que la unitat ha tocat fons.

Cataluña Informativos
Más opciones