Cataluña Informativos   Edició Mati Catalunya - 08/08/19 1ª hora 08/08/2019 14:59

L'assemblea de treballadors dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat decideix avui si finament va o no a la vaga indefinida a partir de demà 9 d'agost. Avui sotmeten a votació l'última proposta de l'empresa, tot i que el comitè de vaga ja ha dit que no recull les seves principals demandes. Mentre Ryanair ha anunciat la intenció de tancar la seva base a Girona. Encara no hi ha data, però els sindicats ja han dit que es mobilitzaran el mes de setembre.

En clau política, el president en funcions, Pedro Sánchez, diu que no té previst reunir-se personalment amb Esquerra Republicana i Junts per Catalunya de cara a desbloquejar la investidura. Deixarà aquests contactes a la ortaveu socialista al Congrés, Adriana Lastra. Ambtot Sánchez reitera que vol un govern que no estigui en mans del sobiranisme.

Pendent de passar a disposició judicial el jove de 22 anys detingut com a pressumpte autor de la mort de la seva ex parella de 21 anys dissabte a l'espai de diàleg que l'Ajuntament de Barcelona vol crear amb els manters. I un estudi d'ISGlobal de l'Hospita Clínic que apunta que el 33% dels nous casos d'asma infantil a Europa serien atribuïbles als contaminants existents a l'atmosfera.

En clau esportiva el Barça guanya al Napols el primer partit amistós disputat a Miami i l'Espanyol s'enfronta aquesta nit al Luzerna encara en fase prèvia a l'Europa League.

Cataluña Informativos
Más opciones