Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 07/08/19 - 1ª hora 07/08/2019 14:56

Els vigilants de seguretat de l'aeroport del Prat i l'empresa Trablisa estan citats de nou aquest matí a una reunió de mediació intentaran evitar la vaga indefinida convocada a partir de divendres. L'Estat ha dictat uns serveis minims del 90% i el comitè de vaga els titlla d'abusius.

La Generalitat convoca un minut de silenci per condemnar l'ultim crim masclista a Catalunya; la mort d'una jove de 21 anys dissabte passat a l'Hospitalet de Llobregat per les ferides que li va provocar la seva ex parella. Aquest dimarts mig centenar de persones s'han aplegat davant l'ajuntament del municipi per condemnar els fets.

De la política el president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, no té previst reunir-se amb el president d'Omnium Cultural, Jordi Cuixart, pres a Lledoners. La Moncloa creu que una trobada d'aquest tipus no encaixa amb la ronda de contactes que manté amb la societat civil.

En els propers minuts els parlarem també del primer exemplar de linx boreal que neix al Pirineu de Lleida des que l'espècie desaparegués d'aquesta zona fa mes d'un segle.

En clau esportiva, l'Espanyol es desplaça cap a Suissa per enfrontar-se demà al Luzerna encara en fase previa de l'Europa League. Mentre el Barça prepara a Miami un amistós contra el Nàpols i està pendent de la possible sortida de Coutinho.
 

Cataluña Informativos
Más opciones