Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 06/08/19 - 1ª hora 06/08/2019 14:56

L'ultim cas de violència masclista a Catalunya s'ha cobrat la vida d'una jove de 21 anys. La noia ha perdut la vida per les ferides que pressumptament li hauria provocat la seva ex parella. Els fets han passat a l'Hospitalet de Llobregat. El pressumpte autor de l'homicidi, un jove de només 22 anys, es troba detingut i a l'espera de passar a disposición judicial. Sobre ell pesava una ordre d'allunyament.

En clau política, el president d'Omnium Cultural, Jordi Cuixart, demana una reunió a Pedro Sánchez. En una carta des de Lledoners diu que vol que Omnium Cultural sigui inclosa dins la ronda de reunions que Sánchez ha iniciat amb entitats de la societat civil recorda que la seva és la major entitat civica cultural de l'Estat i assegura que vol explicar-li entre d'altres coses el sentit de l'expressió "Ho tornarem a fer" que va dir en el seu al.legat final al judici del Suprem.

L'Ajuntament de Barcelona insta al Congrés dels Diputats a crear una comissió d'investigació per esclarir quina relació hi havia entre l'imam de Ripoll, considerat el cervell dels atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils, amb el CNI.

En clau esportiva, Leo Messi, es lesiona en el primer entrenament conjunt del Barça i es perd la gira pels Estats Units. 


 

Cataluña Informativos
Más opciones