Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 05/07/19 1ª hora 05/07/2019 14:57

El president del govern en funcions, Pedro Sánchez, reconeix que les diferencies de criteri amb Unidas-Podemos sobre com solucionar la crisi entre Catalunya i l'Estat l'impedeix oferir als morats un govern de coalició. Esquerra Republicana i Junts per Cataluña també discrepen. El president del Parlament, Roger Torrent, demanava a Sánchez un pacte de claredat per fixar les condicions d'un referendum. Junts per Catalunya ja diu que no acceptarà cap retrocès sobre l'1 d'octubre.

A Granollers 200 persones han condemnat el què s'ha confirmat com a nou crim de violència masclista la mort d'una veina del municipi a mans de la seva parella. Els fets es remunten a fa un any, però el pressumpte autor de la mort ha estat detingut ara. Al Masnou cinc persones han resultat ferides en un episodi de tensió entre veins a compte de la presència de menors estrangers no acompanyats al municipi i després de l'intent de violació protagonitzat per un d'ells la matinada de dissabte.

Aquest dijous hem conegut també els xips fabricats a l'upc que formen part d'una missió de la NASA a Mart. Serviran per mesurar la velocitat i la pressió del vent, pero també les propietats de la pols en suspensio del planeta veremell.

Dels esports Frenkie de Jong serà presentat avui com a nou jugador del Barça.
 

Cataluña Informativos
Más opciones