www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Edició Matí Cataluña - 12/07/19 1ª hora

Edició Matí Cataluña - 12/07/19 1ª hora

12 jul 2019

Esquerra Republicana de Catalunya diu que hi ha un abans i un després en la seva relació amb Junts per Catalunya després de què la formació de Torra i Puigdemont consumessin un ahir el seu pacte amb el PSC per governar conjuntament la Diputació de Barcelona. L'alcaldessa de l'Hospitalet, la socialista Núria Marín, és la nova presidenta de la institució.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·la el decret que regula l'impost català sobre begudes ensucrades. Considera que no es va seguir el procés de consulta, audiència i informació pública pertinent el govern diu que no s'anul.la la taxa i que es continuarà pagant.

Avui es repren el judici a l'anomenada Manada de Manresa. D'altra banda, Oriol Pujol Ferrussola recupera el tercer grau penitenciari. L'Audiència de Barcelona ha corregit la decisió del jutge de vigilància penitenciària de retirar-li.

El personal de terra d'Ibèria a Barcelona ha convocat vaga el cap de setmana del 27 i 28 de juliol. Avui coneixerem les notes de tall per accedir a les diferents titulacions a les universitats de Catalunya. I en clau esportiva el nom propi del dia és el d'Antoine Griezzman. El Barça ja ha pagat els 120 milions d'euros de clàusula de rescissió.
 

ver más sobre "Edició Matí Cataluña - 12/07/19 1ª hora" ver menos sobre "Edició Matí Cataluña - 12/07/19 1ª hora"

Los últimos 3.399 programas de Cataluña Informativos

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos