Cataluña Informativos   Edició Matí Barcelona - 02/05/19 02/05/2019 14:56

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys després de què s'hagi presentat a comissari dient que havia apunyalat un menor. Ha passat de matinada al Raval de Barcelona. La policia investiga si el menor, que ha estat traslladat a l'hospital, estava tutelat per la Generalitat. 

Els sindicats majoritaris, CCOO i UGT aprofiten el Primer de Maig per demanar al futur govern derogar les lleis que consideren lesives pels drets laborals. Els sindicats independentistes reclaman una República catalana per garantir els drets dels treballadors. Mentre els candidats a les municipals intensifiquen la seva agenda a poc més d'una setmana per a què comenci la campanya pel 26 de maig.

Els sindicats es reuneixen avui amb el Departament d'Educació amb una sèrie de reivindicacions sobre la taula que si no es ressolen els portaran a la vaga d'aquí a dues setmanes.

En clau esportiva, el Barça s'ho posa tot de cara per classificar-se per la final de la lliga de campions després de guanyar 3 a 0 el Liverpool.
 

Cataluña Informativos
Más opciones