Cataluña Informativos   Edició Matí Barcelona - 02/04/19 02/04/2019 15:03

L'atur al mes de març va baixar a Catalunya de 902 persones, el que situa la xifra de desocupats en 395.000 persones que busquen feina, 15.000 menys que fa un any, el que suposa un descens interanual del 3,8 per cent. A la demarcació de Barcelona l'atur va augmentar el mes de març de 849 persones. 

L'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat xoquen a compte del decret d'habitatge presentat a principis de març per l'executiu català. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, creu que el decret criminalitza els desnonats, crea barris de priemra i segona i obre la porta a lliberalitzar sol públic dels ajuntaments que no tinguin capacitat econòmica per construir. Colau demana o bé que el govern retiri el decret o bé que el Parlament el bloquegi. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, defensa el decret perquè considera que facilita l'accés a habitatge assequible i acusa a l'alcaldessa Ada Colau d'oportunisme electoral.

La Fiscalia demana que s'investigui una desena de persones que es trobaven als centres Pau Claris i Mediterrania de Barcelona l'1 d'octubre del 2017 per resistència i desobediència greu a la policia, per tractar d'impedir que els agents s'enduguessin les urnes.

Parlem del primer cas d'èxit d'un transplantament al primer nen amb inmuno-deficiència greu detectada a la prova del taló. 

Cataluña Informativos
Más opciones