Amics i coneguts Ràdio 4

Amics i coneguts

Dissabtes i diumenges de 09.00 a 13.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Amics i coneguts - 13 de maig de 2017 3a hora

Amics i coneguts - Rúpits ens presenta el disc 'Imperfeccions' + Reportatge: 'Bullying' + entrevista Ángel Corral

13 maig 2017

Comencem entrevistant al grup de música ‘Biflats’ que ens presenten el seu primer treball discogràfic titulat ‘Catalan Fanfare’.

A continuació arriba el temps de reportatge avui dedicat a una preocupant xacra, el bullying.

A Catalunya, segons afirma un informe de l’OCDE, un de cada 7 joves confessa haver viscut alguna situació de bullying en algun moment de la seva escolarització. Unes xifres, preocupants, que situen la nostra comunitat autònoma com la segona de tot l’Estat on es produeix un major nombre de casos d’assetjament escolar.

Les noves tecnologies i, en especial, les xarxes socials, alerten els experts, estan augmentant la intensitat i l'abast d'aquest assetjament, que ja no és només escolar.

L’entorn familiar és determinant no només per detectar quan un nen pateix assetjament escolar sinó, també, per prevenir les conductes dels menors assetjadors.

Acabem el programa entrevistant a l’artista multidisciplinar Ángel Corral per conèixer els secrets més íntims de la seva obra.

veure més sobre "Amics i coneguts - Rúpits ens presenta el disc 'Imperfeccions' + Reportatge: 'Bullying' + entrevista Ángel Corral" veure menys sobre "Amics i coneguts - Rúpits ens presenta el disc 'Imperfeccions' + Reportatge: 'Bullying' + entrevista Ángel Corral"

Els últims 1.651 programes de Amics i coneguts

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos