Amics i coneguts   Bullying + Cazanueve i la revenja dels desvalguts 25/03/2018 52:54

Comencem la tercera hora amb el temps de repotrtatge. Avui ' Bullying, la doble crueltat de l'assetjament escolar

Encara que sembli mentida i com si d’una bandada d’animals salvatges es tractés, relata esparverada la Sònia, la mare de la Laura, un motiu tan trivial com un gorro de llana, va ser suficient perquè els companys de l’escola agredissin brutalment a la seva filla que aleshores tenia, tan sols 7 anys.

Aquella agressió en grup, però, no havia estat un fet aïllat.

Salvaguardar la reputació del centre, denuncien des de l’associació Nace No al Acoso Escolar, és, massa sovint, el motiu pel qual algunes escoles miren cap a una altra banda i intenten, com sigui, amagar els casos d’assetjament escolar.

El problema, adverteixen alguns experts, és que des de l’any 2002 a Espanya amb l'entrada en vigor de la LOCE, la Llei organica de qualitat educativa i, posteriorment, amb la llei d'educació del 2010 a Catalunya, els directors de col·legis disposen de plena postestat per gestionar aquestes situacions. Blanca Barredo, vicepresidenta de la comissió d'advocats mediadors del Col·legi d'Advocacia de Barcelona.

Acabem el programa parlant amb els autors de la novel·la 'Cazenueve i la revenja dels desvalguts' Ferran Grau i Oriol Molas

Amics i coneguts
Más opciones