Amics i coneguts   Amics i coneguts - 23 de juliol de 2016 23/07/2016 54:25

Comencem proposant-lis un exercici de memòria. Volem recuperar les melodies d’un grup que va marcar molts estius de la nostra vida. Avui en la secció retalls musicals: Fórmula quinta.

Quines vacunes i quines precaucions sanitàries hem de prendre quan viatgem a determinats països? Aquest tema, de màxima actualitat pel fenòmen del virus del Zika, és el que intentarem respondre entrevistant al doctor Xavier Martinez, del servei d’epidemiologia de l’hospital de la Vall d’Hebron.

Però en aquest programa, també, volem escoltar-los a vostès, per això treurem els micròfons de Ràdio4 al carrer. Volem conèixer les seves opinions sobre un tema interessant i diríem que molt estiuenc i divertit. Les tècniques de flirteig. Sí sí, hem preguntat com s’ho fan ells i elles, quines estratègies utilitzen per intentar lligar.

I acabem el programa amb un reportatge molt interessant. Intentarem esbrinar si els colors tenen olor o si es poden escoltar.

Intentarem saber una cosa tan estranya com si la música té gust... I és que els parlarem d’un fenòmen neurològic anomenat sinestèsia.

Amics i coneguts
Más opciones