Amics i coneguts   Amics i coneguts - 16 de setembre de 2017 3a hora 16/09/2017 59:55

Comencem entrevistant al músic i professor de cant, Joan Carles Capdevila, que ens presenta el seu darrer treball discogràfic titulat ‘My Song’.

A continuació arriba el temps de reportatge avui ‘ Whatsapp pera a empreses una nova eina al servei del marketing’.

Les aplicacions de missatgeria instantània han canviat la manera en com ens relacionem amb les persones del nostre entorn. Set de cada deu ciutadans amb mòbil, segons l’últim baròmetre del CIS, fan servir aquestes apps habitualment i d’entre totes les aplicacions de missatgeria instantània, WhatsApp és, a dia d’avui, la reina absoluta.

És tal la quota de penetració d’aquest client de xat entre la ciutadania que cada dia s’envien, arreu del món, ni més ni menys que 55.000 milions de missatges.

Amb aquestes xifres damunt de la taula no es d’estranyar, doncs, que moltes empreses ja posin, des fa temps, a disposició des seus clients xats i grups de Whatsapp.

Una praxis, inesperada per Whatsapp, que ha propiciat, explica Carles Torrecilla, professor del departament de marketing d’ESADE, que aquesta aplicació de missatgeria instantània acabi d’anunciar perfils i serveis específics per a empreses, per tal de formalitzar aquests nous usos.

Acabem el programa entrevistant Albert Torras responsable de les setena edició del Festival BCN-México que se celebra aquest cap de setmana al Poble Espanyol.

Amics i coneguts
Más opciones