Amics i coneguts   Klapcap:màquina per crear les teves propies càpsules de cafè 20/05/2018 52:49

Comencem la segona hora amb en Francesc Miralles parlen dels nombrosos problemes que generen els grups de Whatsapp.

Acabem com cada diumenge amb la secció d'empresa i emprenedoria.

La sortida al mercat, ja fa uns quants anys, de les màquines de cafè que funcionaven amb càpsules d’usar i tirar va suposar una autèntica revolució. El fet que siguessin més còmodes i ràpides que les cafeteres convencionals i que, al mateix temps, ens permetessin gaudir de dosis individuals les varen convertir en ideals per a domicilis i oficines.

Un producte que ha suposat, sens dubte, un canvi de paradigma en el consum de cafè. Tan és així s’ha convertit en la opció preferida per la gran majoria de consumidors.

Ara bé, el fet que estiguin fabricades, generalment, amb una combinació de plàstic i alumini, dos materials altament contaminants i de difícil reciclatge, ha fet saltar totes les alarmes. Alguns països europeus, de fet, ja els hi han declarat la guerra plantejant-ne la seva prohibició.

Per tot plegat... avui ens han semblat molt interessant portar als estudis de Ràdio 4 a uns emprenadors que han creat un producte que podria haver trobat la solució.

Klapcap que així es diu l’aparell que els presentarem a continuació ens permet crear les nostres pròpies càpsules de cafè o d’infusions compatibles amb màquines Nespresso. Però el més important de tot és que les càpsules les podrem reutilitzar.

Amics i coneguts
Más opciones