Amics i coneguts   Amics i coneguts - 13 de maig de 2017 4a hora 13/05/2017 52:08

Com cada dissabte arriben el Jordi Caupena i la Núria Guitart, avui per parlar del festival d’Eurovisó juntament amb tot un expert en el tema el periodista i eurofan Xavier Juclà.

Acabem parlant amb l’actor Albert Triola i l’actriu Anna Alarcón que aquests dies representen a la sala Villaroel l’obra de teatre els 3 aniversaris.

La Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però la Irina s'avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, embarassada.

Les seves germanes tampoc contribueixen gaire a que s'estengui l'alegria: la Masha està atrapada en un matrimoni sense amor i flirteja amb Georg, l'únic amic casat de l’Andrei. L'Olga és l'única dels quatre que treballa i ha de finançar tota la família. L'herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada.

La festa d'aniversari fracassa també els dos anys següents a causa d'un nou embaràs, una aventura amorosa, intents de suïcidi, deutes, manca de feina i perspectives vitals. I la solidaritat entre les tres germanes es posa a prova.

Amics i coneguts
Más opciones