Comencem la segona hora del programa parlant de la nostàlgia dels anys 80' amb en Francesc Miralles.
A continuació arriba la secció d'empresa i emprenedoria.
Galetes. Avui... les protagonistes seran les galetes.
Ep… però no es pensin que es parlarem d’aquests dolços que tant i tant agraden als menuts de la casa. Res més lluny de la realitat dolça i en aquest cas, també, salada, que, a continuació, els volem presentar.
Qui ha dit que les galetes són un producte adreçat a la canalla?
Paul and Pippa l’empresa que avui ens acompanya vol capgirar de dalt a baix el concepte de ‘galeta’.
Elaboren els seus productes artesanalment utilitzant ingredients naturals i de proximitat. I perquè vostès vagin obrint boca deixint-me que els hi avanci algun dels peculiars sabors d’aquestes galetes ecològiques. De cacau amb escates de sal, de formatge manxec, de tomàquet, d’olivada, de parmesà, de llima, de pastanaga… i així... podríem estar hores i hores.